Wednesday, January 4, 2012

Myftinia Puke reagon per publikimet e Bashkise Puke ne Internet

Reagim
Duke marr shkas nga nje shkrim i publikuar ne webin e Bashkise Puke, Myftinia e rrethit Puke e cileson kete shkrim si diskrimin te kulteve islame ne rrethin e Pukes duke pretendua si Bashki per te treguar "Historin e Pukes" duke permendur historin e rrethit te Pukes dhe duke harruar me kryesoren si Bashki ate te Xhamise se Koder Hanit. Myftinia e rrethit Puke i rikujton Bashkise Puke se: Xhamia e Koder Hanit, ku ka qene i vendosur edhe Kajmekami i Pukes, Granizoni, Hanet eshte pika me e vjeter e qytetit te Pukes. Po ashtu po ripublikojme fotografin e fundit Xhamise se Koder Hanit bere ne vitin 1916.

  http://www.bashkiapuke.al/historia-e-pukes/

Ja dhe disa Print Screen marr nga portali i Bashkise Puke ne lidhje me shkrimin
No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.